Top Social

Back to that December : Memory of Graduation Day

Tuesday, January 03, 2012
Hm, what can i say...
Last December was great. I had everything i ever dreamed before. Yep, i've graduated baby!! Sekarang saya bukan lagi mahasiswa, tapi sudah jadi sarjana. Tepat 17 December 2011, hari bersejarah (resminya) akhirnya datang juga. Perjuangan 3 tahun lebih merantau di negeri orang terbayar sudah. Finally bisa lihat mama papa bangga juga dengan gelar di tangan. They came to the ceremony, ofc. i would be mad if they not come.. :D

I had the moment, although less picture because my mood was went down somehow.. (thanks to someone :P). Tapi itu gak cuma jadi wisuda saya seorang, tapi juga hampir semua teman seangkatan saya. Evelyn, Reelaya (well, she will have her graduation ceremony in Perth on this February. She took the Curtin program, that's why kind of special), Jace and Selly (they are Malaysian), Dennis (one of my African friend, i know someday he would be the next Obama).. and some more friends of mine..

So, here i am.. remember all those moments, starting from i was first time came to Malaysia until the time i left the country. So much memory, have no idea how many times i laughed and cried with friends. Friends like family. To keep, to make you feel warm and they are still my home. My second home. I would always remember them, no matter what. History, that what make us stand in our place, right now.


The 'it' moment with mom and dad. Happy to make them proud!!

This could be my graduation picture with my boyfriend :D.
Yeh, that was me and him.
We were graduated at the same day, and i missed him a lot now :(
Yah, dan dialah Pangeran Kata-Kata yang sering saya sebut di blog ini..
2 tahun berlalu, dan akhirnya..

a snap with Jelita Septriasa (we know her as Acha Septriasa)
Okay, seriously i don't know why i put this picture here.
But hell yeah, she is adorable.. FYI, she also one of talented student in my uni*.
*Limkokwing University Creative of Technology

Okay, and yes i am promoted my uni.
....ohhh whatever :p

me & my former best year leader ever, Ms Nicole Tan
She helps me a lot, also regarding to Internship place (thank you soooo muchy for that, once again Miss)..

Back to that December.
Pastinya sih bakal kangen banget sama semuanya. Bahkan saya sudah kangen pengen masuk kampus lagi, main-main di kelas ketika dosen lagi nerangin saking kadang terlalu ngeboseninnya, atau belajar mati-matian pas besok mau ujian, atau malah sekedar hang out di plaza maupun library. Ahh damn, seriusan kangen semua masa-masa itu. Nyesel kemaren-kemaren gak di nikmatin lama-lama, malah pengennya cepet-cepet beres terus. :(

For some people, masa kuliah mungkin gak terlalu seru kalau di banding masa SMA. Tapi buat saya malah sebaliknya. Mau gak mau saya banyak belajar banyak dengan keputusan saya spontan buat kuliah di Malaysia. Yang namanya persahabatan, cinta dan keluarga. Tentang semua dilema sekitaran itu gak mungkin kamu dapetin di bangku pendidikan tingkat manapun. Tapi bagi saya, saya gak pernah menyesali sedikit pun keputusan saya buat sekolah keluar. Karena dari situ lah perjalanan yang akhirnya ngebentuk saya sekarang.

Well, what the hell..
Sudah lulus, dan sudah berdiri di tahun yang baru pula. Saatnya berburu kerjaan pertama!!
Hanya berdoa pada Tuhan, semoga semuanya di mudahkan jalannya. Buat cari kerja dan urusan jodoh. Pray pray and pray for that. :D

btw, saya mau melanjutkan packing-packing dulu nih. Jam 4 nanti berangkat menuju Soetta demi mengejar flight jam 9 pagi. taulah jalanan Jakarta seperti apa, dan Bogor-Cengkareng... Semoga saja perjalanan trip saya ke Lombok menyenangkan. Tunggu liputan mini saya yaa..

Ciao bella.. :D

Auto Post Signature

Auto Post  Signature