Top Social

Image Slider

Quick Update of Mine : Goodbye Letters

Friday, February 17, 2012
So, my life wasn't easy these week and now i'm going for Umroh with family. Hope everything will get better after i'm back.

Well, if you know me well, i am a person who dramatic enough but not so dramatic to be watch. But, since i like to write and express my feeling with a letter, poem or story, and i end up with a letter for my ex-bf. Honestly, kind of confused what should i type so it wont sounds over desperately like someone broke up with him and wants him back sooo bad now. Her way is cheapo, but indeed success. Just want to say, "Keep him biatch!"

"No good man can be ever stolen, UNLESS he wants to"

Well, that's not an issue why i write this post. So, i was trying to find how to express the last silly letter that i'll send to him. Then i found this web that you might interested to look it. Goodbye Letters is a website that provide sample for sending all kind of farewell and goodbye letters. Interesting. You might want to try open one.

I open one. A letter for breakup with boyfriend. I read it. Although finally i decide to do not use the sample they gave. It was too desperate. Which is not showing how exactly my feeling now to him. The letter was soo depressing, i tout it might be good for his ex-gf and now his fiance/wife to be.

I'm not that desperate, although i admit, i lost him. But it wasn't an issue now. Even now, i feel grateful that Allah shows how lucky i am. This guy wasn't that perfect after all. Maybe we are not meant to be together. That's all.

So, anyway. I feel this is the best time to move on. Start fresh. Start everything from zero. I am ready to move on. Everyone must be have a story about love life in university, rite? It just my story was about him, and we end up like this way.

It just life as we know it.
See ya to the next post!

Quick Update of Mine : February 2012

Friday, February 10, 2012
Good Night people...!!

After long time, akhirnya saya ngetik lagi. Nulis lagi di sini. Kangen banget! Maaf buat ke alpaan beberapa waktu yang lalu. Makanya saya mau laporan nih kesibukan saya akhir-akhir ini di "Quick Update of Mine" ini..

Jadi, berhubung sudah lulus tapi belum kerja, sebenarnya saya gak banyak kegiatan juga sih. Tapi akhirnya saya bisa nyetir! Buat orang mungkin nyetir adalah perkara sepele, tapi buat saya sendiri termasuk batu loncatan. Akhirnya setelah sekian lama resolusi entah tahun berapa saya ini tercapai juga.

Selain itu, akhirnya saya juga aktif nulis lagi. Ada 2 tulisan yang saya garap saat ini. Dari genre yang sama tapi jenisnya sedikit berbeda. Saya cerita sedikit ya.

#Ailuretta
Novel yang endingnya masih saya pikirin ini sebenernya cerita petualangan. Tapi masih semacam teenlit juga. Saya pikir masih masuk lah bisa di baca dari anak SMP sampe kuliah. Ceritanya gak jauh-jauh dari persahabatan antara 3 tokoh utama. Catalyna si Putri Negeri Ailuretta, Clio/Tara Baxter si pangeran muda kerjaan Baxter yang sempat menghilang, dan Bass Baxter sang pangeran yang merantau ke negeri seberang demi mencari sang adik. Mereka bertiga harus berjuang demi melawan Lucifer, si pemilik sihir hitam abadi, demi kedamaian kedua bangsa.

Ini bukan cerita yang baru saya buat, tapi memang baru saya lanjutkan penulisannya setelah entah berapa lama tertunda ini itu. Tapi insya allah akan saya rampungkan.

#Soulmate 2.0
Kalau yang ini sebenarnya berdasarkan novel pertama saya yang saya ubah kiri-kanan. Karena ngerasa kalo di revisi saja feelnya akan beda, makanya sekalian saja saya rombak semua. Ternyata benar, feelnya beda banget. Saya lebih semangat ngerjainnya karena saya tau ini akan jauh lebih baik dari yang pertama. Walaupun berasal dari 1 cerita.

Ceritanya tentang Kalista yang ketemu lagi dengan cowok yang pernah di taksirnya mati-matian saat SMA dulu, Rezi. Ya, semua orang pasti pernah punya cinta monyet saat SMA. Tapi karena salah paham, mereka akhirnya gak pernah ketemu lagi. Sampai suatu hari, kebetulan mempertemukan mereka lagi. Dan rasa itu ternyata memang masih ada. Apakah mereka bakalan nemuin happy endingnya?

Karena untuk Kalista, Rezi bukan hanya sekedar cinta monyet jaman SMA. Buat Rezi, Kalista juga bukan si cinta numpang lewat lalu pergi. Keduanya selalu punya unfinished business yang membuat mereka selalu ketemu lagi dan lagi. Apakah kali ini mereka akan berjodoh?

Penasaran? Tunggu saja novel ini keluar. Kapannya sih saya gak bisa mastiin. Dengan waktu nulis yang kepotong-potong gini, saya juga bingung kapan ini bakalan beres. Insya Allah secepatnya ya. Doakan saja.

Oh ya, btw, Insya Allah tanggal 18 februari ini, which is minggu depan, saya akan umroh bersama keluarga. Doakan semoga lancar ya. Setelah itu kayakanya akan relax lagi sambil nerusin nulis. Penulis itu, masih jadi mimpi terbesar saya kok, masih terus saya usahakan ke arah sana. Satu-satunya pekerjaan yang bikin saya happy dan relax ngejalaninnya.

QtD 8th February 2012 : L.I.F.E

Wednesday, February 08, 2012
First time i met you, then it's love at first sight. Fall in love.
We made a pack.
There's storm between us. Hurt. Tears. Torn us apart.
We made a split.

Life is not always gives us such a high place.
Heaven.
Life sometimes take a lower place.
Hell.
But for sure Life gives us a stable place to stay.
Earth.

Whatever it is, that's how life is work for all of us.
Life could be sucks.
Life could be amazing.
Life could be anything...
It's yours to decide, what kind of life you want to have it.
It's yours to decide,
It's yours to choose.

It's all yours!
by Peri Hutan, 24 yo, tiba-tiba kena serangan otomatis sok bijak

Setitik Langit Ungu

Tuesday, February 07, 2012

QtD 7th February 2012 : L.O.V.E

Heart to heart.
We should talk like that..
It wasn't about text or BBM or emails.
I want see through your eyes, and ask how do you feel about me
Should be easier to see, unless you were hide it very well..

"Love is not a maybe thing, you know (yourself) when you love someone."

Unless, you hide it very well..

by Peri Hutan, 24 yo, tiba-tiba terserang wabah #galau

QtD 7th February 2012 : Wish You Were Here

"Friend or a couple.
Whatever it is, honestly i've missed you so bad.
But i just couldn't told you. Because, you wouldn't even care.
I was waiting for the sign 'D' changed to 'R', and again waiting for you to give me a reply.
At least, to get replied "i miss you too".
But, guess that too much to ask."

Oh Damn, I wish you were here. We talk, we laugh, we discuss.
I still missed you so bad.
Love you, always have and always will.

by Peri Hutan, 24 yo, try being honest about her feeling


QtD 7th February 2012 : Don't Hold Back

"We decide to take a break. It's funny. A relationship like this shouldn't have a break. Based on friend. Do friend need take a break from each other?"

Please, be honest with your feeling about me. Don't hold back, if the 'it' feeling is gone.
Please, be honest with me. For once and all.


by Peri Hutan, 24yo, talk to her someone about being honest.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature