Top Social

Image Slider

10 Most Shocking Tv Show Character Deaths!

Saturday, January 23, 2016



You may or may not be shocked to read my post today.  Yes, this post about those who already passed away before us, in TV show times. I think kill a character may be one of the most famous path to make rating goes up, but sometimes the rating could flop after that character died. Many of us actually cried when our favorite TV show character died, like we known them forever and they left us behind. It create huge hole and wound inside us. Yeah, something like that.

So, here I compile 10 Most Shocking Death TV Show Character. Some of them may be your favorite character, or not. Well, take a look...

Finn Hudson - Glee
In famous Glee series, Finn Hudson death story was told in The Quarterback episode. There's no explanation how Finn death and why exactly. This was huge lost for all the team and fans because the actor died after his body found in his hotel room. This is different from any kind of death, not only character death but also the actor, at the same time. I was cried and so does his fans. It was just too sad. 

Danny Duquette - Grey Anatomy
If you are Grey Anatomy hard core fans, you must be remember the handsome and charming patient of Izzie Stevens, Denny Duquette. He died an hour after proposing to Izzie. He just died.. Even after watching again the scene where Izzie with her gown hug Denny, I could cry all over again.. 
But, maybe it just what TV show does, the character indeed dead, but in another season they sort of bring back the ghost of Denny into Izzie life again.  

George O'Malley - Grey Anatomy  

Another death from Grey Anatomy sets. Again, if you are Grey Anatomy fans, you already passed few deaths in the past 12 years (yes, Grey Anatomy already hit their 12 season now). This time is George O'Malley character death. He died because of accident after he saved a girl. Heroic, but he died. Oh well.. At the same time, Izzie was in critical condition because of her cancer. I think George death was a switched for Izzie life. Just maybe... As Izzie and George meet in the elevator, both dressed up, while their body in nearly death.. Poor George, he was the good one.




Elena Gilbert - The Vampire Diaries
The beautiful Elena Gilbert, died after her up and down life as human and vampire. Well, as vampire, you cant be really dead dead, unless someone burn your body to hell or you already step into the another side. In this story, Elena not exactly dead. Maybe they could say in long sleep, like Aurora sleep. But she can't be wake up by true love kiss (like Damon hopes). She could wake up again if her best friend Bonnie died. Sad path, huh?

Not like any other death type of character, Elena wont be back for a while into Mystic Falls, so there won't be Elena ghost roaming around. As Nina Dobrev say goodbye to the series, so yes, "Here lies Elena Gilbert, a fun girlfriend and an amazing friend."

Derek Shepherd - Grey Anatomy
Here it this, our McDreamy, died after massive car accident, after helping car accident victims. Its sad how he died sort of without saying goodbye to others and just left. Like Nina Dobrev, Patrick Dempsey also leave the series after 11 seasons of Grey Anatomy. I bet many of his fans and Grey Anatomy fans cried when the episode aired.


Lexy Grey - Grey Anatomy
Our lovely Lexi Grey died after plane crash. It was so sad. She was one of my favorite character, plus McDreamy too.
I have no more word for this one. It just so tragic. Poor Lexi.

Mark Sloan - Grey Anatomy
Not too long ago after Lexi Grey character died, our McSteamy follows the path too. Died. This happen much far before Derek died. But still, Grey Anatomy, seriously!! You should stop killing our favorite character... If they want to leave the series, make them leave, don't kill them.
Mark Sloan dead I think because of he loves Lexi so much, as he couldn't continue his life anymore longer without Lexi. Well, may both of them meet in heaven and finally can happily deathly after.

Leo Hendrie from Chasing Life
Did you watch Chasing Life series? If you watched it, you must be remember our Leo Hendrie. The kind of guy that makes us annoyed at first but a truly Prince Charming. Yes, he also died after survive from Cancer then got heart attack, not long ago after his wedding.
The story behind Leo died was actually about the actor had schedule situation with his new series, so it crash. But not long after he left the series, ABC Family (now FreeForm) plugged the series. It no longer continue to season 3 like any other series. Well, I still love the story anyway. About the ordinary girl survive cancer situation and how she finally have new life while trying to survive. Good story, short life.

Angelo - Switched at Birth
I think I have this special feeling to relationship between father and daughter. Easy way to make me cried instantly, give me a father-daughter story, like this how Angelo died in Switched at Birth TV show from ABC Family. I cried, a lot.
Angelo died after car accident. His critical condition bring family together. It was really really sad story... How finally Bay finally met his biological father, and not to long after he died.

Christina Yang - Grey Anatomy  
This one different. Christina Yang isn't dead, yet. She moved on to another country, rule the hospital become a chief of surgery. Why I put her into this list, well basically because she just left the series thank God without someone killed her. And the way she left, Grey Anatomy did great job to make it perfect way out.

Okay, so there you have it. Do you have any other character that dead too? Share it to me in the comment box down below.

See you on the next post!


#Review : Khoobsurat (2014)

Saturday, January 16, 2016
Buat kamu pecinta film Bollywood, tapi fans berat Disney juga, kamu berarti wajib banget buat nonton film satu ini. Di tahun 2014, Disney bekerja sama dengan UTV Motion Picture India membuat film Disney yang cocok banget untuk ditonton bareng seluruh anggota keluarga.

Dengan genre comedy romantic, film ini ringan tapi cukup menghibur dengan tetap membawa kultur India yang khas. Seperti kebanyakan film romantis Disney, film Bollywood satu ini juga memasangkan 2 aktor dan aktris yang segar dipandang mata. Gak perlu nunggu lama lagi, kita mulai yuk...


Khoobsurat yang berarti Cantik adalah judul film besutan Kapoor bersaudara yang bekerja sama dengan Disney. Memboyong Soonam Kapoor sebagai Dr. Mrinalini 'Mili' Chakravarty, seorang physiotherapist wanita yang bekerja untuk IPL (Indian Premier League), dan ia terpilih untuk merawat seorang keluarga kerajaan yang kakinya hampir lumpuh karena kecelakaan.


Mili punya kepribadian seperti matahari, semangat, hangat dan selalu ceria. Hubungannya dengan Manju (ibunya) sangat dekat, dan sang Ibu berharap anaknya kelak mendapatkan seorang pria, yang lebih baik lagi kalau datang dari keluarga kerajaan. Makanya Manju seneng banget begitu dengar Mili akan bekerja dengan keluarga bangsawan. Sementara Mili sendiri tidak berniat untuk mencari pasangan, karena relationshipnya selalu gagal. Ia merasa tidak ada pria yang bisa menerimanya apa adanya.

Raja ditempat Mili bekerja ini bernama Shekhar Singh Rathore, Milli memanggilnya Uncle Shekhar. Uncle Shekhar memiliki istri, Nirmala Devi Rathore, biasa dipanggil Rhanisa-ji (yang berarti Yang Mulia Ratu), seorang anak perempuan bernama Divya Rathore (yang bercita-cita menjadi seorang aktris) dan seorang anak laki-laki bernama Yuvraz Vikram Singh Rathore yang diperankan oleh Fawad Khan (Pakistan actor. Not Hindi, but Pakistani).


Di malam pertama Mili menginap di istana keluarga Rathore, ia tak sengaja bertemu dengan Prince Rathore dengan cara yang menarik. Pertemuan pertama yang buruk, tapi Mili tak begitu perduli karena kepribadiannya yang selalu ceria. Dari awal Vikram melihat Mili, sudah merasa terganggu karena Mili sedikit berbeda dan kelakuannya tidak teratur. Keluarga kerajaan terbiasa patuh pada peraturan dan tata krama, Mili adalah kebalikannya. Bahkan Mili langsung memanggil sang pangeran dengan panggilan Viku.

Viku diceritakan adalah seorang pria yang kaku, pendiam, business man untuk keluarganya dan berencana menikah dalam waktu dekat, dengan seorang wanita cantik bernama Kiara yang sudah menjadi tunangannya. Walaupun pendiam begitu, ketika tersenyum, kamu pasti melting dibuatnya.

Hari-hari Mili di Istana keluarga Rathore sebenarnya untuk menjadi physiotherapist pribadi untuk Shekhar Uncle, tapi pasiennya menolak untuk, yang membuat Mili punya banyak waktu luang. Manju menyarankan Mili untuk berbicara dengan Viku, mungkin sang pangeran bisa membantu untuk memotivasi sang Raja. Karena waktu luang yang banyak, Mili melakukan apapun di waktu kosongnya. Mengunjungi ruang-ruang kosong sampai museum di dalam istana. Mili juga mulai mengakrabkan diri dengan orang-orang di dalam istana, dari mulai dari Divya sampai ikut berpesta dengan para pembantu. Di saat Mili hampir menyerah dengan keadaan, dari salah satu pembantu di Istana, Mili dapat bocoran cerita alasan mengapa keluarga kerajaan ini begitu kaku dan bahkan jarang berbicara satu sama lain.


Esok harinya dalam sesi pertemuan antara Dr Chakravarty dan Shekhar Uncle, Dr physiotherapist itu merubah tehnik perawatannya. Instead of forcing her patient to do exercise, she let him do just have fun. Tidak ada lagi Dr Chakravarty, hanya Mili yang mengajak Shekhar Uncle bersenang-senang (dalam hati tetap bertekad untuk membuat sang patient menjadi lebih baik). Setiap hari, ada saja kegiatan menyenangkan yang dilakukan keduanya, yang jauh dari konsep latihan, hanya senang-senang.

Sampai suatu hari, Mili akhirnya membeberkan pada sang raja bahwa ia mengetahui alasan mengapa sang Raja tidak mau berlatih. Tapi, reaksi yang Uncle Shekhar berikan malah kebalikan dari yang Mili harapkan. Sang raja marah. Tapi Mili sepertinya berhasil menghujamkan kata-kata yang membuat sang raja berpikir ulang tentang sikapnya selama ini.

Kedatangan Mili ke keluarga kerajaan itu tidak hanya merubah sang raja menjadi lebih ceria, tapi juga membawa perubahan lain pada orang-orang di Istana. Divya jadi punya teman ngobrol dan lebih terbuka, sementara Nirmala jadi makin sebal karena Mili adalah royal misfit untuknya.


Untuk Viku dan Mili sendiri, sesuatu terjadi pada perasaan mereka masing-masing setelah Mili ikut Viku bekerja. Viku adalah seorang pengusaha. Ia menjalankan dan meneruskan bisnis keluarga, sejak sang ayah lumpuh. Kali ini, ia tengah berusaha untuk 'menaklukan' seseorang melalui deal untuk membeli sebuah istana yang rencananya akan ia jadikan hotel. Karena dibius saat diculik oleh segerombolan orang, Mili akhirnya diselamatkan oleh Viku, dan tanpa sadar Mili malah menciumnya!

Nah, penasaran gak sama lanjutannya? Gimana akhirnya perjuangan Mili untuk bisa membuat Uncle Shekhar berjalan kembali dan menata hidupnya lagi? Gimana juga sama hubungannya dengan Viku? Untuk yang satu ini, kamu wajib banget deh nonton filmnya, cari DVD nya atau download sendiri aja sekalian. Sayangnya, video trailernya sudah gak ada lagi di Youtube. Tapi kamu masih bisa melihat potongan adegan filmnya dari beberapa original soundtrack filmnya sendiri, seperti video dibawah ini.

Film ini gak seperti film bollywood pada umumnya. Gak terlalu banyak lagu yang dinyanyikan dalam film. Untuk adegan tari-tarian ala bollywood, hanya satu kali di tampilkan. Tapi tetap asik kok buat disimak.

Naina

Preet

Engine Ki Seeti

Abhi Toh Party Shuru Hui Hai

Maa Ka Phone

Buat saya, film ini ngasih cerita yang simpel, khas disney tapi tetap manis. Tapi siap-siap patah hati karena Fawad Khan, pemeran Viku ini ternyata bukan pria single. Ia sudah menikah dan happily married. Tapi wajahnya yang ganteng dan menarik, benar-benar menjadi salah satu daya tarik kuat di film ini, selain penampilan manis dari Soonam Kapoor sendiri. Layak banget lah buat nemenin malam minggu kita.

Jadi, apa rencanamu malam minggu ini? Jangan lupa ditonton filmnya ya.. dan semoga malam minggu mu menyenangkan!

See you in the next post!
XO Fienna

Holiday with Sisters Post-New Years Eve 2016

Friday, January 15, 2016
First, lemme say Happy New Year to all of us! This would be my first post in 2016. What could be better to post than update about new year celebration, right? 

Okay, I admit. I don't really celebrate new years in a big way (party and that kind of stuff), because it just passed a night, but I do make it as time to gather with my family and loves one. For this year, I went to Bandung to see my cousins and decided to get myself little vacation. Plus, Christmas and new years we always get almost 2 weeks of days off. See, how great was that! 

So here there are I post some of my photos of the last holiday memories. It was 4 days full of fun and talk and had fun some more. I bet you also spent your time with your precious one and had great night.


It took 3 hours and half to go to Bandung from my hometown in Bogor, because I need to pass a part of Jakarta. What it could be better than have your Starbee drink on your way? I mostly drive alone everywhere. I drive to work, home, mountain and out of city alone. For most people its kinda tired, but for me it just a fun way to have me time. 

The day after, my sister cooked Bibimbab for me. She even bought the pot to help the cooking process. She learn how to prepare and cook this Korean dish. As I look, it pretty easy, but took a while to prepare all the ingredients. Turns out it yummy as we eat from Korean restaurant. Loved it! 


Since I came to Bandung alone, and need quality time to be with my sister to talk things better than in Imessage like usual day, I went to this cute and homey place called The Crumble & Bites in Sukajadi, Bandung. The place was so Instagram-able. You can see white is the main color there. They use marble as table, with the wood legs. So pretty.


One of their special food and beverage is this cotton candy. It looks so pretty and makes both of us hesitate to eat that but taking lots of picture instead. 






My holiday isn't end that day. I was supposed to go back to my hometown at 2nd of January, but my sisters asked me to stay longer. Well, I'm glad I did it anyway. So we have more times to spent together. 

From your left to right. Dilla, me and Ayu. We all made white top theme, just for fun and it turns out pretty. That day we decide went to new coffee shop in Tahura, Dago. Ayu hubby, Irman is driving.


So here we were in complete member that day. From left to right. Me, Dilla, Irman and Ayu, waiting for our order to come. While waiting, what else we could do? Wefie and takes a lot of picture. Here some of them...

Yes and hands start to get involved...


 More hands in frame...

One more thing, the day after new years eve, I went to Taman Balai Kota Bandung, that just opened the night before (if I'm not mistaken) and I make a short video about it. This is my first video, and I think I'll make some more to help showing you about place I went or things I do. Enjoy! 

                   

Well, it was one of fun day. I hope we got to do it more often and become a regular thing. But sometimes our routine just get in hand and makes us apart from each other. 

The new year is here, finally. I'm not a biggest fan of new years resolution, because most of the time I keep failed to do so. But for this year, I just hope everything will be better, I could go better and happier and healthy. I wish the same thing going for you, gals. 

Happy New Year 2016! 
Hope God bless us all... 

Auto Post Signature

Auto Post  Signature